Europæisk Kulturhovedstad 2017

Europæisk Kulturhovedstad 2017

Hos VOLA A/S er vi stolte over at være partner i Aarhus 2017 som Europæisk Kulturhovedstad i hele 2017.

Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Som et af de mest ambitiøse og prestigefyldte kulturprojekter i nyere tid gives denne titel til to byer i to europæiske lande hvert år. Ud over Aarhus er det Pafos på Cypern, som er Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Hver Europæisk Kulturhovedstad præsenterer et program, der varer hele året, med specielle udstillinger, forestillinger og sammenkomster, som involverer lokale, nationale og internationale partnerskaber og samarbejder med vægt på kvalitet og deltagelse. Formålet er at stille skarpt på den europæiske kulturs rigdom og mangfoldighed samt at fremhæve de kulturelle ligheder og fremme en større fælles forståelse mellem borgere i Europa.


Aarhus 2017 handler i høj grad om involvering – forskellige tiltag har indtil videre involveret mere end 10.000 mennesker fra hele regionen, og Aarhus 2017 fortsætter med at skabe initiativer, hvor borgere og lokale iværksættere kan engagere sig, deltage og være med til at skabe. Mere end noget andet, handler Aarhus 2017 om at gentænke: Let’s Rethink signalerer, at Aarhus 2017 vil omdanne Region Midtjylland til et kulturelt laboratorium, hvor alternative løsninger kan spire og gro.

Ny Business Club Partner: VOLA

 

 

KONTAKT VOLA
Følg VOLA på Instagram og se mere inspirerende nyt om design og arkitektur. @vola.denmark - Posts fra Instagram
Dansk designarv VOLA oplevelsen Et løfte om lang levetid

Når du vælger VOLA, får du ikke kun et produkt, hvor design og kvalitet holder i generationer. Du bliver også en del af den danske designhistorie med danske designikoner produceret i den bedste danske håndværkstradition

Brug for yderligere hjælp?

Hvis du har spørgsmål, er vi her for at hjælpe.

Kontakt