VOLA Privatlivspolitik til Facebook

Denne privatlivspolitik gælder for VOLA Gruppens (”VOLA”) behandling af de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger VOLAs Facebookside (”Facebooksiden”) eller sider på sociale medier ejet af Facebook Ireland Ltd. (”Facebook”). Persondatapolitikken supplerer Facebooks generelle persondatapolitik.

Hos VOLA prioriterer vi fortrolighed og datasikkerhed højt.

Denne privatlivspolitik gælder for vores behandling af personoplysninger om dig som registreret, når du besøger vores sider på sociale medier ejet af Facebook.

VOLA og Facebook er fælles dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

VOLAs selskabsoplysninger er:
VOLA A/S
Lunavej 2
8700 Horsens
CVR-nr.: 17 53 13 28 

Facebooks selskabsoplysninger er:
Facebook Ireland Ltd.
4 GRAND CANAL SQUARE, GRAND CANAL HARBOUR
D2 Dublin
IRELAND
Reg-nr.: 46 29 32

 

VOLA følger Datatilsynets retningslinjer vedrørende fælles dataansvar, og VOLA forsøger med de gældende redskaber på bedst mulig vis at sikre, at du får informationer om behandlingen af dine personoplysninger, når du besøger Facebooksiden. Vi forsøger sammen med andre virksomheder løbende at indgå i en dialog med Facebook om reguleringen af det fælles dataansvar.

Facebook har i den forbindelse offentliggjort et bilag om det fælles dataansvar for ”Facebook Indblik” (på engelsk ”Facebook Insights”), som du kan finde via følgende link:

 

https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

  1.  Indsamling af personoplysninger

    Afhængigt af din adfærd på Facebooksiden kan VOLA og Facebook modtage følgende personoplysninger om dig:

 

  • Om du ”synes godt om” eller har anvendt andre reaktioner på Facebooksiden
  • Kommentarer du efterlader på Facebooksiden
  • At du har besøgt Facebooksiden

 

Facebook anvender herudover Facebook Indblik på Facebooksiden for at indsamle statistiske oplysninger om besøgendes adfærd på siden, herunder alder, køn, parforholdsstatus, arbejde, livsstil, interesseområder, oplysninger om køb og geografiske oplysninger. Til dette formål har Facebook placeret cookies på din enhed, når du besøger Facebooksiden. Hver cookie indeholder en unik identifikationskode, som forbliver aktiv i en periode af to år, medmindre de bliver slettet før udløbet af denne periode. Facebook modtager, gemmer og behandler dine personoplysninger gennem disse cookies.

 

For at læse mere om Facebooks brug af cookies på Facebooksiden, bedes du læse Facebooks generelle cookiepolitik.

 

Se Facebooks cookiepolitik via følgende link: https://www.facebook.com/policies/cookies/    

 

  1. VOLAs behandling af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

VOLA anvender også dine personoplysninger til at forbedre vores produkter, forbedre Facebooksiden og for at foretage undersøgelser, udarbejde statistik, udvikle og beskytte VOLAs services og produkter, herunder på baggrund af dine tilbagemeldinger. VOLA bruger i den forbindelse aggregerede oplysninger, som Facebook stiller til rådighed igennem Facebooks cookies via ”Facebook Indblik”, fx oplysninger om alder, køn, parforholdsstatus, arbejde, livsstil, interesseområder og oplysninger om køb og geografiske oplysninger.

 

VOLA behandler dine personoplysninger som følge af VOLAs legitime interesse i at kunne forbedre VOLAs produkter og tjenester (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

Facebook behandler blandt andet dine personoplysninger for at gøre det muligt for Facebook at forbedre sit annoncesystem og for at give VOLA statistikker, som Facebook blandt andet udarbejder på grundlag af dit besøg på Facebooksiden, med henblik på at annoncere og tilpasse aktiviteterne på siden. Via cookies får Facebook og VOLA således kendskab til, om du ”synes godt om” Facebooksiden, og benytter sidens applikationer, så Facebook og VOLA kan tilpasse indholdet på Facebooksiden og udvikle funktioner, som du kunne være interesseret i.


Facebook behandler dine personoplysninger som følge af Facebooks legitime interesser, herunder Facebooks interesse i at levere en innovativ, individuelt tilpasset, sikker og rentabel tjeneste (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Facebook behandler yderligere dine personoplysninger i overensstemmelse med dit samtykke, som du kan trække tilbage på et hvilket som helst tidspunkt via Facebook-indstillingerne (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

 

For mere information om Facebooks juridiske grundlag for behandlingen af personoplysninger henvises der til Facebooks generelle persondatapolitik under punktet ”Hvad er vores juridiske grundlag for databehandling?”.

 

Se Facebooks persondatapolitik via følgende link: https://www.facebook.com/about/privacy#

 

  1. Videregivelse og overladelse af dine personoplysninger

VOLA videregiver på intet tidspunkt dine personoplysninger til andre selskaber.

 

Facebook kan blandt andet dele personoplysninger med følgende kategorier af modtagere:

 

  • Internt blandt Facebook-virksomhederne
  • Eksternt med Facebooks partnere, der bruger analysetjenester
  • Annoncører
  • Andre personer, der anvender Facebooksiden
  • Målingspartnere
  • Forskere og akademikere

 

For mere information om, hvem Facebook deler dine personoplysninger med, henviser vi til Facebooks generelle persondatapolitik under punktet ”Hvordan deles disse oplysninger?”.

 

Dine personoplysninger kan af Facebook overføres til Facebook i USA i overensstemmelse med de til enhver tid gældende standarder i europæisk databeskyttelsesret. Du kan finde mere information under punktet ”Hvordan behandler og flytter vi data som en del af vores globale tjenester?” i Facebooks generelle persondatapolitik.

 

Se Facebooks generelle persondatapolitik via følgende link: https://www.facebook.com/about/privacy#


4.    Dine rettigheder

Efter databeskyttelseslovgivningen har du en række rettigheder:

 

  • Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de personoplysninger, som VOLA og Facebook behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personoplysninger
  • Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger
  • Du har ret til at få udleveret personoplysninger om dig selv, og til i visse tilfælde at få overdraget personoplysninger, du selv har afgivet til os, til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)

 

Hvis du er Facebookbruger, har du mulighed for at ændre dine private indstillinger for derigennem at påvirke, hvordan dine personoplysninger bliver indsamlet og behandlet, når du besøger og anvender Facebooksiden.

 

Se følgende links for at ændre dine indstillinger: https://www.facebook.com/ads/preferences og https://www.facebook.com/settings

  1. Links til andre hjemmesider mv.

    Vores Facebookside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparters hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du derfor læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.


    6.    Ændringer af privatlivspolitikken

    Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen eller som følge af ændringer i vores behandlingsaktiviteter.


    7.    Kontakt

    Facebooks generelle set-up og de aftaler, som VOLA har indgået med Facebook tilsiger, at du skal kontakte Facebook, hvis du ønsker at udøve dine rettigheder. Det skyldes, at det kun er Facebook, der rent funktionelt er i stand til at foretage de nødvendige tiltag for at imødekomme de fleste af dine anmodninger.

 

Hvis du imidlertid mener, at VOLA kan imødekomme din anmodning, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Du kan læse om VOLAs generelle persondatapolitik på VOLAs hjemmeside for mere information om, hvordan vi behandler personoplysninger.

 

Se VOLAs generelle persondatapolitik via følgende link: https://dk.vola.com/om-vola/vola-privatlivspolitik-gdpr/

 

Du kan også læse Facebooks generelle persondatapolitik for mere information om, hvordan Facebook behandler dine personoplysninger og for at se Facebooks kontaktoplysninger via følgende link: https://www.facebook.com/about/privacy#

 

Hvis du ønsker at klage over den måde, vi behandler dine personoplysninger på, er du velkommen til at kontakte os.

 

Hvis din klage ikke bliver løst af os, og du vil gå videre med sagen, kan du klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via telefon: 33 19 32 00 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Pinterest